Verkorte opleiding instructeur eerste hulp

Verkorte opleiding instructeur Eerste Hulp

U heeft voldoende didactische kennis en kunde, of bent medisch onderlegd?

Heeft u een EHBO diploma Oranje Kruis? En wilt u daar binnen het onderwijs meer mee doen?

AREHBO ondersteunt u dan op diverse manieren.

De regie voor EHBO in het onderwijs in eigen handen

AREHBO verzorgt volledige opleidingen en aantekeningen tot Eerste Hulp (EH) Instructeur conform de richtlijnen van het Oranje Kruis. Zolang u in het bezit bent van uw geldige diploma instructeur EH mag u op eigen titel uw collega’s en leerlingen opleiden voor een reanimatie- of een volwaardig EHBO diploma. Hiermee haalt u de kennis in eigen huis en kunt u eenvoudig EHBO integreren in uw lesplan.

  • Voorafgaande aan de opleiding wordt een competentietoets afgenomen.
  • Voor de volledige opleiding instructeur EH staan maximaal 70 lesuren.
  • Deze opleiding kost €1885,- exclusief btw en examenkosten.

Verkorte opleiding Instructeur Eerste Hulp

Bent u didactisch en/of medisch onderlegd dan zijn er voor u de mogelijkheden om een versnelde opleiding tot instructeur Eerste Hulp te volgen. Met de versnelde opleiding bespaart u tijd en kan de opleiding in 5 lesdagen al behaald worden (afhankelijk van de competentietoets). Juist voor de zomerperiode een goede tijdsinvestering.

  • Voorafgaande aan de opleiding wordt een cometentietoets afgenomen.
  • De opleiding kost €1350,- exclusief btw en examenkosten

Examens

Voor de opleiding EH wordt u op drie verschillende competenties (didactiek, theorie en vaardigheden) getoetst. In ttaal kosten deze drie toetsen €600,- btw vrij (onder voorbehoud van prijswijzigingen bij het Oranje Kruis).

EHBO in het onderwijs uitbesteden aan AREHBO

Opleiding EHBO voor leerlingen en/of docenten

U kunt de kennis van de EHBO ook uitbesteden. AREHBO beschikt over jarenlange ervaring in het opleiden van docenten en scholieren. Deze ervaring is opgedaan zowel binnen het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. De opleiding verzorgen wij conform de richtlijnen van het Oranje of Rode Kruis. Voor alle opleidingen EHBO is een blended learning variant beschikbaar.

Opleiding Eerste Hulp Aan Kinderen

In de onderbouw en de buitenschoolse opvang wordt gewerkt met jonge kinderen. Voor deze doelgroep zijn de regels van EHBO anders. Om voor deze doelgroep de juiste EHBO-handelingen te verrichten, bieden wij u de opleiding Eerste Hulp Aan Kinderen aan.   Ook voor de opleiding Eerste Hulp Aan Kinderen is er een blended variant mogelijk. 

Download het bovenstaande artikel in PDF

Onze geplande trainingen