VOLG EEN ONLINE EHBO-CURSUS

Doe een online EHBO-cursus en leer wat je moet bij ongelukken die veel voorkomen.

Thuis in je luie stoel of op je vakantieadres: de online EHBO-cursussen volg je waar je maar wilt. Er is altijd wel een online cursus te vinden die perfect bij jou past!

Voor ouders is bijvoorbeeld de online cursus EHBO aan baby’s en kinderen een goed begin om de basis van EHBO voor specifieke situaties en letsels te leren. Voor de buitenliefhebber is de online cursus Outdoor EHBO ideaal om goed voorbereid op pad te gaan.

 

Kies de cursus die bij je past en ga aan de slag!

Over de online EHBO cursussen

Een online cursus geeft geen toegang tot een klassikale cursus. Een online EHBO-cursus behandelt de basis van eerste hulp.

Door de theorie te doorlopen en je kennis te testen, leer je wat je moet doen bij verschillende EHBO-situaties.

Hoewel je online zeer nuttige essentiële EHBO-kennis leert, blijft het natuurlijk aan te raden om ook fysiek de vaardigheden te trainen.

Volg daarom, zodra dat weer kan, een klassikale cursus bij AREHBO. Alle EHBO-cursussen bij AREHBO zijn aangepast om veilig te worden gegeven in de coronatijd.

 

Bekijk hier onder welke cursus u online kunt volgen:

Deze online EHBO-cursus is ideaal voor ouders, grootouders, oppasouders en gastouders: leer online wat te doen bij de meest voorkomende ongelukken met kinderen, zoals vergiftiging, verslikking en koorts

 

Deze online EHBO-cursus bereidt je voor op kleine en grote ongelukken die in en om huis gebeuren. Inclusief module over verbandmiddelen en de inhoud van een EHBO-set!

 

Als natuurliefhebber of buitenmens leer je in deze online EHBO-cursus onder meer hoe je omgaat met letsels die worden veroorzaakt door insecten, planten of door (extreem) weer.

 

Iedere sporter krijgt met blessures of ongevallen te maken. Zowel binnen als buiten, bij alleen sporten of in een team. Leer online hoe je de letsels behandelt waar sporters mee te maken krijgen!

 

In de online cursus Eerste Hulp bij Drank en Drugsongevallen leer je welke middelen gebruikt worden, wat de gewenste en ongewenste effecten van middelen zijn en wat de risico’s zijn van gebruik.