Wilt u de BHV cursus herhalen, maar heeft u te weinig tijd?

Meld u dan aan voor een BHV herhaling E-learning. U neemt dan zelf de theorie door en praktijkvaardigheden worden tijdens een verkorte cursusdag begeleid en getraind. Na dit dagdeel bent u weer up-to-date om als BHV’er eerste hulp te verlenen en om een beginnende brand te bestrijden. In deze herhalingscursus worden je kennis en vaardigheden die je hebt op gedaan in de opleiding BHV herhaald.

Verschil BHV-herhaling en BHV-herhaling verkort met e-learning

Het grootste verschil tussen de standaard BHV-herhaling en de verkorte herhaling met e-learning, ook wel blended learning genoemd, is de manier waarop de theorie behandeld wordt. Bij de reguliere herhalingsles volgt u één volledige lesdag training en wordt de theorie en praktijk gedurende deze lesdagen behandeld. Bij de herhaling in combinatie met e-learning leert u zelf via een online omgeving de theorie. Daarnaast volgt u een halve lesdag klassikaal om de geleerde theorie in de praktijk te oefenen.

Praktijkdag

Als je voor aanvang van de praktijkdag bent geslaagd voor je theorie dan mag je deelnemen aan de praktijkdag. Tijdens het praktijkdag oefen je de handelingen (geleerd tijdens de e-learning), waaronder: 

 • Een beginnende brand te herkennen en te bestrijden;
 • Verschillen herkennen en benoemen tussen verschillende blusmiddelen en wanneer en hoe deze te gebruiken;
 • Het herkennen van verschillende letsels;
 • levensreddend handelen;
 • reanimeren (met en zonder AED);
 • Communicatie tijdens een calamiteit;
 • Ontruimen en evacueren. 

De praktijkdag zal zoveel mogelijk bestaan uit het praktisch inoefenen van de benodigde vaardigheden. Er wordt ook stilgestaan bij de online geleerde theorie. Een goede voorbereiding via de e-learning zorgt is een must om de praktische BHV-handelingen op een vlot tempo te behandelen. De praktijk wordt gegeven door ervaren instructeurs die met u alle praktische oefeningen aan de hand van praktijkvoorbeelden zal doornemen.

Tijdsduur herhaling BHV E-learning

 • 4-6 uur doornemen van de e-learning module
 • 1 dagdeel praktijk van 4 uur

Locaties:

 • AREHBO service & advies Klaphekweg 40B Ede
 • Op uw eigen locatie
 • Klik hier voor onze landelijke dekking

Hoe houd ik mijn kennis en vaardigheden op peil?

We gaan tijdens de herhalingscursus voor u als bedrijfshulpverlener veel praktische vaardigheden herhalen. Door levensreddende handelingen te herhalen, het beperken en bestrijden van een beginnende brand en een pand snel te ontruimen, houdt u uw kennis en vaardigheden op peil. Door de bedrijfshulpverleners jaarlijks het herhalingscertificaat te laten behalen, toont de werkgever aan te voldoen aan de basisverplichting zoals die is vastgesteld volgens de Arbo-wet.

Cursus

Inschrijfformulier

Omschrijving Datum / Tijd Beschikbaar Inschrijven
{{ item.omschrijving }} {{ item.datum }}
{{ item.tijd }}
{{ item.beschikbaar }} Inschrijven

Wat is NIBHV

NIBHV is een particuliere organisatie die richtlijnen en een bijbehorend certificaat voor BHV cursussen heeft geïntroduceerd in Nederland. Het is een “kennisinstituut” voor bedrijfshulpverlening in Nederland. Er zijn bedrijven die het prijs op stellen dat de BHV’ers volgens de NIBHV norm worden opgeleid en dit kunnen aantonen met een NIBHV certificaat. Dit heeft ten opzichte van het BHV certificaat van AREHBO geen extra toegevoegde waarde.