Gratis BHV E-learning

Stap voor stap nemen wij onze “COVID-19 maatregelen” in het verzetten en annuleren van BHV en EHBO trainingen. Dit betekent niet dat wij onze cursisten en relaties uit het oog verliezen, ook in deze tijd van crisis krijgt u de service & advies die u van ons gewend bent.

Voor bedrijven en organisaties is het, ook in tijden van verminderde of gewijzigde bezetting belangrijk om de veiligheid op de werkvloer te borgen.

Wij hebben een gratis e-learning beschikbaar over “BHV en het corona virus” In deze E-learning staan de tijdelijke richtlijnen die voor de BHV-EHBO organisatie en hulpverlening gelden.

Inhoud BHV E-learning

De volgende aspecten komen aan bod tijdens de E-learning cursus:

  • Algemene informatie corona virus
  • Reanimatie en het corona virus
  • Eerste hulp en het corona virus
  • Ontruimen en corona
  • Verandering in de werksituatie

De BHV e-learning cursus duurt in totaal ca. 30 minuten en is conform de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse Reanimatieraad.

Ook is er aandacht voor de werkplek, bezetting en de toekomst van de opleidingen. LET OP: Het is géén vervanging van de BHV opleiding, uitsluitend een aanvulling op de BHV opleiding!

Individueel of in groepen

Individueel
Wilt u de E-learning individueel volgen vul dan hieronder het formulier in!

Groepen
Wilt u deze voor meer collega’s aanvragen dan verzoeken wij u om het E-learning template te downloaden en de gegevens van alle personen in te vullen. Dit formulier kunt u vervolgens uploaden bij het versturen van het aanvraagformulier.

Aanmelden

  • Toegestane bestandstypen: xlsx, xls.