BHV cursus volgen in Lunteren

Boek eenvoudig en snel een cursus BHV in Lunteren.

Wilt u een BHV cursus in Lunteren volgen? Na een BHV cursus van AREHBO service & advies kunt u levens redden! Bovendien verplicht de Arbowet elk bedrijf om de bedrijfshulpverlening te organiseren. De BHV-cursus wordt gegeven in vier dagdelen. AREHBO service & advies biedt ook de jaarlijkse herhaling van de BHV-cursus aan. Dit kunt u volgen op uw eigen locatie in Lunteren of op onze open inschrijving. Op die manier onderhoudt u de opgedane kennis en vaardigheden. De BHV-cursus

Cursusprogramma BHV Basis 

Wat leer je bij een BHV cursus? Welke onderdelen worden behandeld?
Het programma van de cursus BHV betreft de volgende onderdelen:

  • Levensreddende handelingen waarin ook de onderdelen reanimatie en het gebruik van de AED aan bod komen.
  • Het onderdeel brandbestrijding waarin het beperken en bestrijden van een beginnende brand wordt behandeld maar ook een vlam in de pan.
  • Het onderdeel ontruiming en communicatie waarbij de BHV’ers wordt geleerd hoe een gebouw te ontruimen, waar op te letten, en hoe er gecommuniceerd moet worden naar elkaar als BHV organisatie maar ook naar de hulpverleningsdiensten.

De opleiding wordt gegeven door ervaren docenten die de theorie afwisselen met praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen. De BHV cursus wordt afgesloten met een theoretisch examen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje