BHV certificering halen met e-learning

BHV certificaat behalen of behouden, maar te weinig tijd?

In december is de tweede Lock-down ingegaan. Dit heeft voor iedereen gevolgen maar ook voor de veiligheid op de werkvloer. Ondanks dat er zoveel mogelijk thuis gewerkt wordt. Zijn er ook werksituaties die altijd op de werkvloer doorgaan. Maar als je je werknemers niet meer naar een training kunt laten gaan, hoe voorkom je dan dat de BHV diploma’s verlopen. Want wat de situatie ook is, veiligheid telt!

Blended learning met een BHV e-learning cursus van AREHBO

Ook ons trainingscentrum hebben wij helaas moeten sluiten. Gelukkig leven wij in een tijd waarbij (bijna) alles online gevolgd kan worden. Vergaderingen, lesgeven, video-cursussen alles via Skype of andere videoplatforms. Nu kunnen wij natuurlijk niet alle lesmaterialen naar onze cursisten sturen om vervolgens de praktijkcursussen online te geven. Maar bestaan er verschillende varianten voor Blended learning, zo ook voor BHV. Zo wordt de kennis van BHV in coronatijd toch opgefrist en kan de praktijkles later worden ingepland.

Doordat de theorie al behandeld is kunnen wij de praktijklessen met een halve dag verkorten.
Niet alleen onze lokalen maar ook de cursus duur is corona-proof.

De voordelen van e-learning voor BHV

Opleiding – van twee dagen naar één dag

BHV basis is normaliter een twee daagse cursus bestaande uit een stuk theorie en praktijkgedeelte.
Bij BHV basis met e-learning volg je het theoretische gedeelte doormiddel van onze eigen interactieve e-learning module. Dus in plaats van twee dagen bij ons in een lokaal te zitten hoef je bij de BHV basis met e-learning nog maar één dag naar ons toe te komen. Met de vooraf toegestuurde e-learning module BHV kan je direct thuis of op werk beginnen. Dit bespaart jou en je baas een extra dag in je planning! De inhoud van de cursus is gelijk aan de reguliere BHV basis cursus.

Herhaling – van één dag naar een halve dag

De standaard BHV herhaling is normaliter een herhalingscursus van een hele dag. Met de BHV herhaling e-learning kan deze tijd aanzienlijke verkort worden.

Wilt u de BHV cursus herhalen, maar heeft u te weinig tijd?

Dan is ons advies om uzelf aan te melden voor een BHV herhaling e-learning. U neemt dan zelf de theorie door en praktijkvaardigheden worden tijdens een verkorte cursusdag begeleid en getraind. Na dit dagdeel bent u weer up-to-date om als BHV’er eerste hulp te verlenen en om een beginnende brand te bestrijden. In deze herhalingscursus worden je kennis en vaardigheden die je hebt op gedaan in de opleiding BHV herhaald.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze cursus?

Neem contact op