ya Opleiding BHV E-learning - AREHBO

Erkend: AREHBO of NIBHV certificering
Cursusduur: 8 lesuren
Prijs: € 180,00 per persoon exclusief BTW
Meerprijs NIBHV certificering: € 5,00 exclusief BTW
Cursusdata: Meer info

 

Heeft u 8 of meer deelnemers?  neem contact met ons op voor speciale groepsprijzen!

Opleiding BHV E-learning

De Arbo-wet verplicht elk bedrijf bedrijfshulpverleners (BHV’ers) op te leiden. Het aantal op te leiden bedrijfshulpverleners (BHV’ers) wordt bepaald door de RI&E. De ééndaagse opleiding BHV  E-learning voldoet aan de wettelijke eisen zoals die door de ministeries van SZW en BZ zijn geformuleerd.

Het programma van de opleiding BHV E-learning

De opleiding BHV e-learning bestaat uit een zelfstudie van ongeveer 6 uur. Hiervoor ontvangt de cursist inloggegevens van het e-learning programma van AREHBO. Wanneer de e-learning met een positief resultaat is afgerond, volgt de praktijkdag. Aan het einde van deze praktijkdag wordt voor beide onderdelen een examen afgenomen.

Het programma van de opleiding BHV betreft de volgende onderdelen:

  • Levensreddende handelingen waarin ook de onderdelen reanimatie en het gebruik van de AED aan bod komen.
  • Het onderdeel brandbestrijding waarin het beperken en bestrijden van een beginnende brand wordt behandeld maar ook een vlam in de pan.
  • Het onderdeel ontruiming en communicatie waarbij de BHVers wordt geleerd hoe een gebouw te ontruimen, waar op te letten, en hoe er gecommuniceerd moet worden naar elkaar als BHV organisatie maar ook naar de hulpverleningsdienten.

Tijdsduur van opleiding BHV Basis E-learning

AREHBO service & advies geeft de meeste cursussen vanuit Ede. Wij hebben daar eigen leslocaties. De cursussen worden daar in de meeste gevallen overdag gegeven. De tijdsduur van de BHV cursus in combinatie met E-learning ziet er als volgt uit:

  • 4 tot 6 uur doornemen van de e-learning
  • 2 dagdelen praktijk (1 dag) 8.30 – 17.00 uur.
  • 1/2 dagdeel prakrijk levensreddende handelingen, reanimatie met AED (LEH).
  • 1/2 dagdeel praktijk brandbestrijding en ontruiming (B&O)

Locatie(s)

  • AREHBO service & advies Hoorn 18 Ede
  • Op uw eigen locatie
  • Klik hier voor onze landelijke dekking

Hoe houd ik mijn kennis en vaardigheden op peil?

De opleiding BHV E-learning omvat veel praktische vaardigheden, die de bedrijfshulpverlener goed moet beheersen. Het is dan ook belangrijk om de opgedane kennis en vaardigheden te onderhouden. De Arbo-wet verplicht de werkgever ervoor te zorgen dat de bedrijfshulpverlener te allen tijde zijn taken kan uitvoeren. Dit betekent dat de bedrijfshulpverlener zijn kennis en vaardigheden door oefening en/of andere activiteiten op peil moet houden. Door de bedrijfshulpverleners jaarlijks het herhalingscertificaat te laten behalen, toont de werkgever aan te voldoen aan deze basisverplichting.

Direct inschrijven